GRADUATED X ONEPIECE

10286846_659999450745800_5315452174068323751_o-1Op 27 juni is het zover! De zesde editie van Out of Control in Backstage Almere. Deze editie pakken wij het nog groter aan! Het ALLERGROOTSTE eindfeest van Flevoland! Met 6 deejays en 600+ partygangers! Het belooft een super avond te worden met de beste dj’s uit Almere, Amsterdam en omstreken die hun muziek draaien in verschillende stijlen.

Met ons vorig eindfeest haalde wij een record met 700+ partygangers!

Bij de entree word je warm onthaald op de rode loper en dan is het tijd om samen met je vrienden traditioneel op de foto te gaan met een Amerikaans graduation hoed!

♬♬ – LINE-UP – ♬♬

Deejays:
– Giocatori (Dennis Brugman, Lil Kleine & Lastpaq)
– CMC$ (Ready 4 Traption w/ FeestDJRuud)
– Kid de Luca (Baller w/ Dirtcaps)
– Los Carlos
– Tom Savi
– Suwar Azad

♬♬ – WIN-ACTIE – ♬♬

Door een samenwerking met www.onepiece.com ga je deze avond in ieder geval naar huis met een leuke goodiebag en maak je kans op een OnePiece Original. Like de Facebook pagina van OnePiece en Out of Control, zet jezelf aanwezig op de eventpagina en maak kans op een echte OnePiece! Want wij verloten onder deze mensen ook een OnePiece Original. (ophalen tijdens het event). Voetballer Balotelli, Justin Bieber, One Direction, P.Diddy en comedian Kevin Hart gingen je al voor!Reacties zijn gesloten.