TIKTAK x craycray #2

Instagram_poster2TIKTAK TIKT 5 JARIG JUBILEUM AAN

Nederland’s grootste eclectische evenement TIKTAK tikt zaterdag 12 maart haar vijfjarige jubileum aan. Wat ooit begon als de zondagavond in AIR is inmiddels uitgegroeid tot een serie uitverkochte New Year’s Eve’s feesten in de Heineken Music Hall, een festival en een buitenlands avontuur in Curaçao. Na vijf jaar confetti, champagne showers en een hemelsbreed spectrum aan artiesten gaat TIKTAK terug naar de plek waar haar roots ontpopte: AIR Amsterdam.

Ontstaan uit de beste tonen van house, hiphop en electro, heeft de eclectische scene in Nederland zich geëvolueerd tot een gerespecteerd muziekgenre en TIKTAK voert de boventoon. Sinds 2011 verovert TIKTAK het Nederlandse nachtleven en dit jaar mag zij zichzelf met titel van grootste eclectische evenement van Nederland eren.

Behalve New Year’s Eve in de Heineken Music Hall en TIKTAK Festival in het ArenaPark mocht TIKTAK in 2015 ook een uitverkocht Maassilo in Rotterdam aan haar imperium toevoegen. Niet veel tijd om bij te komen had de organisatie niet, want op 9 januari stak TIKTAK de oceaan over. TIKTAK maakte een alles behalve bescheiden internationaal debuut op Curaçao en toverde dushi Curacao op Cabana Beach om tot stomende oase van hiphop, house, trap, moombathon, electro en meer.

Afgelopen jaar mocht TIKTAK internationale artiesten verwelkomen, als Dimitri Vegas & Like Mike, Carnage, DVBBS en A-Track en de grootste eclectische line up van eigen bodem bestaande uit The Partysquad, FeestDJRuud, The Flexican & Sef en Dirtcaps en nog belangrijker: een uitbundig publiek. De foto’s op TIKTAK’s facebookpagina liegen er niet om: TIKTAK’ers lusten het feestje rauw. Het partygeweld tijdens deze speciale jubileum editie komt van:

The Partysquad
Feestdjruud
Girls Love DJs
FS Green
Sam Blans
Raynor Bruges & Murda
✖ Washington
✖ CMC$

AIR 2 hosted by craycray
✖ Dabutes
✖ Kleine Kim
✖ Camourai
✖ Ozzy

Haal snel je tickets want de presale is beperkt!

Waar: AIR, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 12 maart 2016
Tijd: 23:00 – 05:00
Tickets: VVK € 15,- Deur: € 18,50,-
Website: www.tiktakevents.com
Facebook: https://www.facebook.com/tiktakevents
Tables: tableservice@air.nl
TIKTAK is part of E&A EventsReacties zijn gesloten.